Nem kampány, hanem életvitel – 6.rész

Sokszor találkozunk kampányszerű edzéshajlandóságról, lépten nyomon tavasszal belebotlunk abba, hogy „strandforma”, „bikiniszezon”, „nyári forma” és hasonló hangzatos kifejezésekbe. Bevalljuk, mi is használjuk olykor mindezt figyelemfelkeltésre, de teljesen más a célunk, minthogy bárki azért kezdjen edzeni, hogy egy szezonra jól nézzen ki. Hiszen hosszútávon az esztétika önmagában csupán megtévesztés, egy elillanó időszak.

Amiben mi hiszünk az a hosszútávú munka, a kitartás és az egészség! Ha ezek megvannak, akkor nem csupán egy szezon erejéig leszel jó formában, hanem olyan célokat találsz, ami az életed részévé teszi a sportot, a testmozgást és egészségesebbé tesz téged. Ez pedig sokkal több egy önző és átmeneti lelkesedésnél.

Éppen ezért indítunk egy sorozatot, melynek keretében régóta hozzánk járó vendégekkel beszélgetünk.

Az első részben Kajtár Orsival ültünk le, melyet IDE KATTINTVA olvashatsz. Őt követte Bella Gábor, az ő interjúját ITT TALÁLOD.

Harmadikként Palik Lászlóval, a népszerű televíziós személyiséggel és korábbi sikeres autóversenyzővel készítettünk interjút.

Majd a negyedik részben Csikós Viktória volt virtuális vendégünk.

Az előző, 5. részben Tóth Lórántot is megismerhettétek.

 

Most pedig következzék a bájos MOLNÁR KRISZTA!

        

 

– Miképpen került látókörödbe a Thor Gym?

 

Egy ismerősöm járt a Thorba crossfitre, és állandóan cseszegetett, hogy ki kéne próbálnom, tökre passzolna hozzám. Sokáig elengedtem ezt a fülem mellett, mert akkor épp hot ironra jártam. Azonban egy idő után már nem motivált, egyhangúvá vált az a fajta edzés. Utána a kettlebellt próbáltam, de amikor az edző egy másik terembe ment, én is új helyet kerestem. Ekkor jutott eszembe, hogy ránézzek a Thorra, szerencsére pont indult beavatás.

 

– Mivel foglalkozol?

 

Két kábelcsatorna műsorát tervezem, ami azt jelenti pl., hogy eldöntöm, mikor menjen a Columbo. Emellett, ami igazán inspirál, hogy a Láthatatlan Tanodánál kommunikációval és fundraisinggel foglalkozom.

 

– Miért vágtál bele az edzésekbe?

 

Nem mondhatom el az ilyenkor szokásos, „már gyerekkorom óta a mindennapjaim része” kezdetű monológót. Felnőttként, a hot ironnak köszönhetően jött be az életembe a rendszeres edzés, az irodai munkát akartam némiképp kompenzálni.

 

– Ezt megelőzően mit gondoltál a funkcionális edzésről, ismerted-e?

 

Nem igazán ismertem. A crossfittel viszonylag képben voltam, azt gondoltam, hogy kb. az lesz, csak az olimpiai súlyemelés nélkül.

 

– Mennyire vagy elégedett a nálunk kapott szakmaisággal?

 

Teljesen. Nagyon jól felépített a rendszer, és azt látom, hogy az edzők rendszeresen továbbképzik magukat. Sokat számít a közösség is, hiszen úgy sikeresebb fenntartani a motiváltságot, ha egymást húzzák a társak.

 

 

– Edződről vélemény, miért kötődsz és jársz hozzá?

 

Le sem merem írni, hogy már 7. éve edzek Kristofnál. Ez idő alatt kétszer költöztem, de az, hogy hozzá járok kőbe volt vésve. 😀 Nagyon felkészült szakmailag, folyamatosan fejleszti magát. Emellett jól egyben tartja a csapatot, és mindig vevő a hülyeségre. Mióta kevesebb az edzésen a burpee, én is jobban kedvelem.

 

 

– Mik a terveid, céljaid az edzéssel?

 

Amikor az első alkalmak egyikén megkérdezte Kristof, hogy mi a célom, azt mondtam, hogy szeretnék tudni húzódzkodni. Visszakérdezett, hogy hányszor? Röhögve mondtam, hogy már egynek is örülnék. Nnna, ez azóta már megy 😉

 

 

– Mi motivál?

 

Ha Pantera szól az edzésen. De nem szokott. 🙁

 

– Mire vagy a legbüszkébb?

 

Alsóban szavalóversenyt nyertem. 😀

 

Az egy óriási dolog, ám mi arra vagyunk büszkék, hogy hozzád hasonló vendégekkel bírunk! Bízunk abban, ez sokáig így marad!