Online Beavatás

ONLINE BEAVATÁS Április 20-tól!

A regisztráció indul! Ne maradj le!

HomeTraining, amivel el tudsz indulni egy új úton!

Kipróbálnád otthon, intim környezetben, amit a nagyközönség előtt nem mertél?
 
Szeretnél szakmai segítséggel edzeni?
 
Nem tudod, mit-hogyan csinálj helyesen és mindezt szakemberre bíznád?
 

Immáron 7 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni.Azonban a jelenlegi helyzetben is szeretnénk lehetőséget biztosítani a mozgásra!

FONTOS!

 

A program nem egyenértékű a videókon elküldött “nézd és csináld utánam”-jellegű történetekkel! Ez nem video-sorozat, vagy éppen edzésterv küldözgetés!
 
VALÓS, online VEZETETT edzéseket tartunk, odafigyeléssel, szakmai felügyelettel.
 

De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres? Mi kell a jelentkezéshez?

Az Online BEAVATÁS program lényege:

Szeretnél eredményeket?

Fontos az egészséged?

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

Erősödnél, vagy épp az állóképességed javítanád?

Ebben az esetben hatékony megoldás a funkcionális edzés!

A funkcionális edzésekkel kapcsolatban elég sok téveszme, s rossz információ kering: nem, nem attól lesz valami funkcionális, ha sok eszközt használnak, s attól sem, ha köredzést alkalmaznak. Kapásból, ha gépek segítenek a mozgásokban egy köredzésben (eltekintve a kivételektől, melyekre később kitérünk, pl. evezőgép, air bike), akkor biztosan köze nincs a funkcionális edzéshez a rendszernek.

A funkcionális edzések arra hivatottak, hogy az alap mozgásmintákat fejlesszék, s komplexen megerősítsék a testünket. Hiszen vegyünk egy egyszerű nyomó mozdulatsort: hiába erős a nyomásod egy arra használatos gépen, valós feladatok esetében aligha lesz ideális szögben beállítva, nem lesz a törzsed kitámasztva, amikor az erődet, fitségedet szeretnéd kamatoztatni, használni.

Továbbá érdemes odafigyelni arra is, hogy a tested felkészüljön a terhelésre. Addig nem szabad, nem is érdemes összetett gyakorlatokba vágni, míg az alapokat nem teremted meg. Adott esetben egy gyenge törzzsel végzett gyakorlat – hiába hasznos az egy haladóbb szinten – többet árt, mint használ. Első lépésben tehát mind a technikai, mind a fizikai alapokat meg kell teremteni, hogy elkezdj bármilyen eszközt használni.

 A funkcionalitás haszna napjainkban felértékelődött, hiszen otthon nincsenek (általában…) gépek, futópad, stb… Azonban ez a módszer rendkívül hasznosan működtethető otthon, szinte eszközök nélkül is! 
 
Adódik a kérdés: miért nem próbáltad eddig?
De nem maradtál le, hiszen most itt a lehetőség!

Az egészség

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt, ami várhat rá a jövőben. Vétek és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged! Ezekben az időkben ez különösen felértékelődött, ráadásul tény, hogy a rendszeres edzés erősíti az immunrendszert is!

Mi vár Rád közöttünk?

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok, amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is.S igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben légy a családoddal, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen megfelelőképpen vezesd le a felgyülemlett feszültséget!

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted!

Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!

A program felépítése:

ELSŐ lépcső: Online BEAVATÁS – Kezdő edzések

– Állapotfelméréssel kezdünk

– Elkezdjük megerősíteni a törzs izmait (ülőmunka, derékfájdalmak…)

– A saját testsúllyal végezhető (vagy az otthon fellelhető tárgyak segítségével kivitelezhető) gyakorlatok alapjaiba és helyes technikai hátterébe bevezetünk.

– Az olyan egyszerűnek tűnő gyakorlatok (pl. guggolás, fekvőtámasz, amiket meglepő módon a legtöbben helytelenül végeznek…) megfelelő és eredményes kivitelezésétől egészen a speciális ötletekig, sok érdekesség vár

– Mobilizáció, tartáshibák kijavítása, korrekciók

Amint megnyit a terem, a bérleted fennmaradó része felhasználható lesz a csoportos edzéseken!

Itt folytatjuk az alapozást és a programot a következőkkel:
 
ATHLETIC BODY – Középhaladó csoportok
 

– Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása, eszközök használata

– Állóképesség továbbfejlesztése

– Törzs további erősítése

– Korrekciók továbbvitele

UTÁNA: UST – Haladó edzések

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!

– Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

– Folyamatos progresszió

– 8 hetes ciklusok a céljaidhoz igazítva

Csatlakozz hozzánk, hogy otthon is szakmai támogatással fejlődhess!

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, s e-mailben azonnal küldjük is a részletes információkat, mely levélben remélhetőleg az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

(Amennyiben nem kapsz azonnal e-mailt, akkor ellenőrizd a spam mappádat!)

A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele.

 A szolgáltatás ára: 10.000,- Ft / 30 nap
Ezt a későbbi egyeztetések alkalmával utalással tudod rendezni.

Természetesen amennyiben marad kérdésed, keress minket bizalommal!

JELENTKEZEM AZ ONLINE BEAVATÁS PROGRAMRA

Maradj otthon, de maradj fitt!