Felhasználási feltételek

KÖSZÖNJÜK, HOGY ELLÁTOGATTÁL HOZZÁNK!

A Thor GYM Kft. (székhely: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a., adószám: 25373396-2-43; cégjegyzékszám: 01-09-271406, nyilvántartja a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása kapcsán.

Weboldalunk használatára az alábbi feltételek érvényesek.

1. HASZNÁLAT

Fedezd fel a weboldalunkat és ha javaslatod lenne, vagy kérdésed merül fel a közzétett tartalmakat illetően, az academy@thorgym.hu e-mail címre küldd el.

Azonban vedd figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők.

Kérjük, a használat során:

  • ne sértsd meg más személyiségi jogait;
  • ne sértsd meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
  • kerüld a becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
  • ne tölts fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat;
  • semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesd a weboldal sértetlenségét.
  • Tájékoztatunk, hogy a Thor Academy a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. ADATVÉDELEM

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.

3. SZELLEMI ALKOTÁSOKHOZ FŰZŐDŐ JOGOK

3.1. Thor Academy tartalmai

Weboldalunkon a Thor Academy által, vagy a Thor Academy nevében publikált anyagokhoz (szövegekhez és képekhez egyaránt) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Thor Academy, illetve a vonatkozó jogosult személy engedélyével jelennek meg a weboldalon. A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Thor Academy számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Thor Academy üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a Thor Academy saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Thor Academy már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Thor Academyt, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4. FELELŐSSÉG

A Thor Academy, lehetősége szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. Azonban a Thor Academy nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. A weboldal a Thor Academy weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Thor Academynek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait. Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Thor Academy ezt nem kifogásolja. Feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Thor Academy támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. KAPCSOLAT

A jelen weboldal üzemeltetője Thor GYM Kft. (székhely: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a., adószám: 25373396-2-43; cégjegyzékszám: 01-09-271406).

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételen van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az academy@thorgym.hu e-mail címen.

6. VÁLTOZÁSOK

A Thor Academy a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. IRÁNYADÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Thor Academy nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal. Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.