Nem kampány, hanem életvitel – 4.rész

Sokszor találkozunk kampányszerű edzéshajlandóságról, lépten nyomon tavasszal belebotlunk abba, hogy „strandforma”, „bikiniszezon”, „nyári forma” és hasonló hangzatos kifejezésekbe. Bevalljuk, mi is használjuk olykor mindezt figyelemfelkeltésre, de teljesen más a célunk, minthogy bárki azért kezdjen edzeni, hogy egy szezonra jól nézzen ki. Hiszen hosszútávon az esztétika önmagában csupán megtévesztés, egy elillanó időszak.

Amiben mi hiszünk az a hosszútávú munka, a kitartás és az egészség! Ha ezek megvannak, akkor nem csupán egy szezon erejéig leszel jó formában, hanem olyan célokat találsz, ami az életed részévé teszi a sportot, a testmozgást és egészségesebbé tesz téged. Ez pedig sokkal több egy önző és átmeneti lelkesedésnél.

Éppen ezért indítunk egy sorozatot, melynek keretében régóta hozzánk járó vendégekkel beszélgetünk.

Az első részben Kajtár Orsival ültünk le, melyet IDE KATTINTVA olvashatsz. Őt követte Bella Gábor, az ő interjúját ITT TALÁLOD.

Harmadikként Palik Lászlóval, a népszerű televíziós személyiséggel és korábbi sikeres autóversenyzővel készítettünk interjút.

 

Most pedig következzék:

 

CSIKÓS VIKTÓRIA

 

 

– Miképpen került látókörödbe a Thor Gym?

Szerettem volna valami rendszeres mozgásformát elkezdeni és egyik barátnőmmel kitaláltuk, hogy jelentkezünk a Beavatás csoportba, megnézzük milyen aztán annyira megtetszett, hogy már több, mint 7 éve Balázs csapatának tagja vagyok. ☺ Emlékszem milyen büszke voltam az oklevelemre a Beavatás vizsga után… ☺

 

– Mivel foglalkozol?

 

Családi vállalkozásunkban dolgozom, kertész vagyok.

 

– Miért vágtál bele az edzésekbe?

 

Régebben jártam kondiba edzeni viszont azt elég unalmasnak találtam és ez a mozgásforma nagyon szimpatikus volt.

 

– Ezt megelőzően mit gondoltál a funkcionális edzésről, ismerted-e?

 

Sokat jártam crossfit versenyekre nézőként így tisztában voltam miről is szól ez az egész.

 

 

– Mennyire vagy elégedett a nálunk kapott szakmaisággal?

 

Teljesen. Azt gondolom a maximumot kapjuk az órákon.

 

– Edződről vélemény, miért kötődsz és jársz hozzá?

 

Balázzsal, mint edző, mint ember maximálisan megvagyok elégedve. Mindent megtesz azért, hogy szakmailag támogasson minket, bármikor bármiben a segítségünkre siet, figyel, tanácsokkal lát el, törekszik arra, hogy mindenki a maximumot hozza ki magából. Úgy gondolom nem ok nélkül járunk hozzá edzeni ennyi ideje már többen is. Nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a termen kívül is egy jó csapatot kovácsoljon össze, mindig próbál valami jó kis progit kitalálni nekünk, ami még jobban összehoz minket. 

Nem hagyhatom ki azt sem, hogy Balázs vezetésével a csoportos órákon Andi, Sanyi és Ádám is tart edzést, az ő szakmai hozzáállásuk is nagyon jó, bármilyen óhaj-sóhajjal zaklathatjuk őket is. 

 

– Mik a terveid, céljaid az edzéssel?

 

Abszolút a szinten tartás, de ha kicsit több súlyt tudok megmozgatni, mint azelőtt az sem baj azért. ☺

 

– Mi motivál?

 

Hogy tudom azt, ha lemegyek edzeni biztosan jó kedvvel távozok és valakivel biztosan közösen csináljuk a pörgetőt így nem csalom el. ☺

 

– Mire vagy a legbüszkébb?

 

Talán arra, hogy még mindig kitartóan járok, magam sem gondoltam volna az elején, hogy ennyire hosszútávú lesz ez a dolog. ☺ Valamint arra is büszke vagyok még, hogy elmondhatom azt, akikkel együtt edzem ők mára már a barátaimmá is váltak. ☺ 

 

 

Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy itt egy ilyen kivételes közösség formálódott, Vikit pedig bízunk benne még legalább ugyanennyi ideig látjuk naponta majd a termünkben!