Testnevelési Egyetem – gyakorlat

Immáron 8 éve töretlen az együttműködés a Testnevelési Egyetemmel, melyre igen büszkék vagyunk!

 

 

Amikor magunkat definiáljuk, sosem a külsőségek ígéretével ámítjuk a leendő vendégeket, hanem a szakmaisággal, azzal, hogy nálunk minőségi szolgáltatást, hozzáértő, profi edzőket kapnak, akikkel elérhetik a céljaikat, akik figyelnek és egészségügyi, vagy életviteli szempontból javulást biztosítanak. Edzői csapatunk kivétel nélkül a hazai szakma élvonalába tartoznak. Mi is támaszthatná ezt jobban alá, minthogy a Testnevelési Egyetem is ránk, rájuk bízza a hallgatóit, hogy a gyakorlatban megismerkedhessenek a funkcionális edzés mikéntjével. Mindezt elméleti és gyakorlati formában is.

Ahogy évek óta, most is minden héten nálunk pallérozódtak a TF-es hallgatók, akiket ezúttal edzőink közül Szentes Balázs, Réthelyi Balázs, Szuromi Tímea, Spergel Dániel, valamint Radics Dániel vezetett be a szakmai munkába. Természetesen szakmai vezetőnk, Becher Kristof felügyeletével.

A hallgatókat bevezettük a súlyemelés, a kettlebell és a saját testsúlyos edzések világába, valamint az állóképességi edzések mikéntjébe is belekóstolhattak.

Ezúttal is többszáz hallgatóval sikerült megismertetni és népszerűvé tenni a funkcionális edzést.

 

 

Köszönjük a bizalmat és a gördülékeny együttműködést! Jövőre ismét találkozunk FT!