Rendhagyó születésnap

Tavaly ilyenkor a hagyományoknak megfelelően egy nagyszabású csapatversennyel ünnepeltük a Thor Gym születésnapját, ami után egy feledhetetlen estén jöttünk össze a Symbolban és mulattunk hajnalig…

Annak ellenére, hogy már gyülekeztek a viharfelhők, mi mégis annak az érzésnek a mámorában úsztunk, hogy a Thornak van a legösszetartóbb és legkülönlegesebb közössége: a verseny magas színvonalon zajlott, remek teljesítményekkel és kiváló atlétákkal, este pedig a sok mosolygós arc, csodálatos hangulat alátámasztotta, hogy igenis értékes az a sok belefeketett év és energia, mert sikerült egy páratlan dolgot létrehozni.

Ezt követően azonban beborult sajnos az ég és érkezett a covid. Leírni is fáj már ezt a szót, hiszen két hónapra megfosztott minket attól, amiért addig reggelente felkeltünk és elindultunk munkába. Nyáron bizakodóak voltunk, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba, de jött november 11-e és minden korábbinál nagyobb érvágás. Azóta eltelt több, mint 3 hónap és még mindig nem látjuk a végét.

Szóval a most normális esetben éppen a csapatverseny lebonyolítása miatt kéne izguljunk, szervezkedni, millió apró dologra figyelni. Éppen a díjak kapcsán kéne izguljunk, szavazzunk és várnunk kéne egy esti bulit, ahol együtt ünnepelhetjük a Thor Gym 8. születésnapját.

Mindezt elvette tőlünk a sors, a covid, vagy nevezzük bárminek. Azonban a közösségünket nem veheti el semmi, mi továbbra is itt leszünk, kitartunk, számítunk rátok!

Nem kértünk segítséget, nem vártunk támogatásokat, mint számos más hely, hiszen úgy gondoljuk nem csak nekünk nehéz, hanem a vendégeinknek, tagjainknak éppen úgy szenvedés ez az időszak. Ugyanakkor abban bízunk, hogy kitartotok mellettünk, az edzőtök mellett.

Várjuk, hogy kisüssön a nap és újra üdvözölhessük egymást, szabadon, mosolyogva, önfeledten.

Köszönjük, hogy kitartotok velünk, mellettünk!

Thor team