IFBB Diamond Cup – Funkcionális Fitnesz Verseny

Tavaly az a megtiszteltetés érte a THOR Sportegyesületet, hogy versenyzőket delegálhattunk a Világbajnokságra, ahonnét bronzérmeket begyűjtve térhettek haza versenyzőink. Most hétvégén azonban újabb pontra léptünk, hiszen az IFBB Diamond Cup-on lévő funkcionális fitnesz verseny szervezését is ránk bízták!

 

 

A rendezvény és verseny a Papp László Arénában zajló SmartSport Expo keretein belül került megrendezésre, hazai és nemzetközi versenyzőkkel egyaránt. A versenyen embert próbáló feladatok mellett eszméletlen hangulat volt, ami nagy lökést adhat a sportágunknak, hiszen a fitness világában egyre elismertebb és népszerűbb a funkcionális fitnesz.

A verseny fő szervezője Nyárasdi Zsombor volt, akinek ezúton is köszönjük a színvonalas és izgalmas megmérettetés előkészületeit, létrehozását és lebonyolítását! A THOR SE versenyzőinek pedig gratulálunk a részvételhez és remek eredményeikhez!

A verseny színvonalát mi sem festi le jobban, minthogy a nemzetközi szövetség főtitkára konferálta fel a díjátadóját, a díjakat pedig az IFBB Hungary főtitkára, Varga Viola, valamint a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség elnöke, Hosszú Szilárd adták át.