Friss hírek a Thor terveiről

Nagyon vártuk a híreket és azt, hogy konkrét nyitási időponttal szolgálhassunk nektek! Ez részben teljesül is, de az öröm nem teljes…

Mindenképpen pozitívum, hogy már látjuk a fényeket az alagút végén és így a kitartás is egyszerűbb lesz, mert tudjuk, hogy közeleg a várva várt alkalom, mikor újra találkozhatunk imádott közegünkben. Azonban sajnos a fővárosra vonatkozó korlátozások egyelőre érvényben maradtak.

Amit fontos tudnotok, hogy mi is hasonlóképp várjuk a nyitást, hogy visszatérhessünk, valamint hideg racionális okoknál fogva gazdasági érdekek is ezt diktálják, mert nekünk sem végtelenek a tartalékaink, sőt… Azonban mindenféle mártíromság nélkül kiállunk a döntésünk mellett, mely szerint az egészség és a közösség védelme fontosabbak a vágyainknál, fontosabbak a gazdasági érdekeinknél! Éppen ezért a fővárosi termeink kapui még egy ideig zárva maradnak.

Szövetségünk, a Hf3 javaslatait teljességgel elfogadjuk, így egészen addig nem nyitunk újra, míg a lakosságot nem engedi vissza az állam a normál, megszokott munkarendbe. Amint ez megtörténik, kinyitunk mi is, és a szövetség protokollja szerint ( https://hf3.hu/kiertekeles-es-kozponti-protokoll-javaslat/ ) egy fokozatosan felépített stratégia mentén indulunk újra.

Azonban látva a tendenciát, mely egyfelől a környező országokból is optimizmusra sarkall minket, másrészt, ami itthon is tapasztalható. Látva azt, hogy fokozatos enyhítenek a szorításokon, jelenleg azt tervezzük, hogy MÁJUS 18-án újra kinyitjuk a budapesti termeink ajtajait! Ez persze az állam és a kormány hivatalos döntéseitől is függ majd, de ha valóban két hétig marad érvényben a kijárási korlátozás és a vidéki folyamatokhoz hasonlóan, budapesten is sorra kerül a jelenlegi kijárási korlátozások feloldása, akkor optimistán várhatjuk ezt az időpontot.

(Természetesen, amennyiben időközben más intézkedések kerülnek bevezetésre, akkor felülvizsgáljuk ezt a dátumot. Ahogyan azt is, hogy a szövetség ajánlásával összhangban a munkába állással összhangban indulunk, tehát ha időközben visszatér az élet a fővárosi irodaházakba és minden kezd a normál kerékvágásba visszatérni, akkor mi sem látjuk értelmét tovább zárva tartani. Ebben az esetben akár egy korábbi időpont is szóba kerülhet.)

Ami a vidéki termeinket illeti, a korlátozások enyhítésével lehetőség nyílik arra, hogy akár már május 4-től újra kinyissák kapuikat, természetesen a Hf3 szövetség által javasolt protokoll szerinti fázisokban. Mindez függ a területileg érvényes szabályoktól, önkormányzati döntésektől, valamint az illetékes terem vezetésének mérlegelésétől. Erről kérünk érdeklődjetek az aktuális edzőterem elérhetőségein, vagy lokális közösségi oldalán találtok majd pontos infomációt.

Újfent köszönjük türelemeteket és hogy kitartotok mellettünk! Mostmár bízunk abban, hogy a folyamatok nem esnek vissza és valóban közeleg a pillanat, mikor láthatjuk egymást és edzhetünk egy jót, ott ahol igazán szeretünk lenni!

Üdv,

Thor team