Erasmus program a Thorban

Immáron sok éve működünk együtt a Testnevelési Egyetemmel több fronton is: többek között a rekreációs hét gyakorlati részét a mi szakmai stábunk és edzőtermünk szervezi.

Emellett 8 éve működik a Thor Academy oktatási intézmény, ahol számos nívós képzést kínálunk a hallgatóknak. Itt az FMT-funkcionális edzőképzésünk a legsikeresebb kurzus, mely szakmai nivóját tekintve büszkén mondhatjuk, hogy az ország egyik legelismertebb edzőképzése. A közelmúltban pedig az oktatói csapat olyan nevekkel bővült, akik hazánk legelismertebb szakemberei közzé tartoznak: Pozsonyi Zsolt, Papp Károly, Szarka Ákos, Fülöp Tibor, Becher Kristof, Szentes Balázs, Nagy Dániel, illetve most nyáron mutatkozik be a Thor Academy „színeiben” Takács Kinga is.

Ezzel a háttérrel felfegyverkezve sok megkeresés érkezik különböző együttműködésekre. Így kerültünk kapcsolatba a CEBA-val, akik erasmus programban résztvevő hallgatóknak kerestek szakmai gyakorlat céljából megfelelő helyet és intézményt:

Portugáliából, a „Cefad Vocational School in Lisbon”-ból érkezett hazánkba 8 hallgató, akik három hétig voltak nálunk szakmai gyakorlaton.

 

 

 

 

Kolléganőnk, Antal Zsuzsanna vezetésével intenzív, közel egy hónapos időszakot töltöttek el nálunk a srácok. Belekukkanthattak a rendszer és edzőterem működésének és működtetésének hátterébe, megismerték a beléptetőrendszert, a pultozás mikéntjét, a vendégkezelési protokollt, valamint természetesen hospitáltak is az edzőink mellett, valamint csoportos órán is részt kellett venniük.

A nálunk töltött hetek során igyekeztünk a stáb részéről minél több gyakorlati és elméleti tudással bővíteni a tanulmányaik során felszedett ismereteket. Több tesztet is meg kellett írniuk, végül pedig egy mini vizsgát is tettek.

 

 

Nagyszerű három hét volt, mi pedig nyugodt szívvel bocsájtottuk őket a visszaútra, bízva abban, hogy a Thor hírnevét elviszik a mediterrán partokra is. 🙂