Céges együttműködési lehetőség

A Thor Gym immáron 10. esztendeje működik. Egy kis dédelgetett álomból, apró lépésekkel az ország legnagyobb funkcionális edzőterem hálózatává vált.

Bár még mindig szerényen tartjuk magunkat ahhoz, hogy a fitness piacon nem a legnagyobb „halak” vagyunk, mégis büszkén kijelenthetjük, hogy szakmailag egyedülálló, amit a Thor Gym képvisel. Kevés olyan edzőterem található az országban, ami ennyi időn keresztül képes a piacon maradni, kiváltképp a funkcionális edzés keretein belül. Mindezt nem a „csilivili” külsőségeknek köszönhetjük, hanem annak a szakmai tartalomnak és odafigyelésnek, amit a szakember gárdánk képvisel!

Ennyi idő elteltével tudjuk, hogy mekkora előnyt jelent az embereknek, ha odafigyeléssel építjük fel az edzéseket. A rendszerünkben elképzelhetetlen, hogy bárki beessen, nekiálljon az edzéseknek, mert ennek a vége csalódottság, vagy sérülés lenne. Inkább hiszünk a precízen felépített rendszerünkben, melynek köszönhetően az alapoktól tanítjuk meg a helyes technikákat, mozgásmintákat, az eszközhasználatot és javítjuk, korrigáljuk a hibás részeket. Ezt követően fokozatosan jöhet a terhelés.

Éppen ezért, rendkívül sok sikersztorit kísérhettünk végig, amikor teljesen kezdőként látogatott el hozzánk a kliens, megtisztelt minket bizalmával, majd szinte észrevehetetlenül az élete részévé vált az edzés. Ami ugyebár az egészséges életmód egy nagyon fontos része. Az edzéseket és testmozgás, a tudatosság pedig hozza magával rendszerint a többi rész javulását: étkezés, időrend, pihenés…

Szeretnénk ezzel a rendszerrel lehetőséget teremteni azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, akik nyitottak arra, hogy lendítsenek a munkaerő elégedettségén, ezért egy új kezdeményezést hirdetünk meg:

Cégeknek, vállalkozásoknak kínálunk lehetőséget, hogy egyfajta béren túli juttatásként járjanak hozzánk!

Miért érdemes átgondolni?

Sok esetben a következőket tapasztaljuk a mozgásszegény életmód következtében:

 • Az ülőmunka mellett a fizikai képességek romlanak, egyenes út vezet a mozgáshiány miatt a derékfájdalmakon át a vállsérülésekhez
 • Ugyanezen oknál fogva kevésbé energikus, aki nem mozog
 • Csökken a munkavégzés lendülete, dekoncentráltság lép fel
 • Betegségek, sérülések következtében betegszabadságok, kihagyások tapasztalhatóak

Ezzel szemben a rendszeres mozgás és a rendszerünk segítségével:

 • Csökkennek a fizikai fájdalmak, megerősítjük a core izmokat, egészségesebbé varázsoljuk a kliensünket
 • Energikusabbá válik a vendégünk, nő a teljesítménye
 • Koncentráltabb, fókuszáltabb lesz az egyén
 • Az immundrendszer erősödik, ellenállóbbá válik a szervezet

További előnyök:

 • Csapatmunka, csapatmorál javulása
 • Összetartás erősödése
 • Hangulatjavulás
 • Hétköznapi akadályok könnyebbé válnak

Várjuk tehát a megkereséseket az info@thorgym.hu címre, s az érdeklődőknek egyéni javaslat, megoldási program kidolgozását vállaljuk. Teljesen egyéni megállapodások mellett lehetőség van egy elszámolható szolgáltatást kínálni az alkalmazottaknak/kollégáknak.

Mert a Thor Gym több, mint egy edzőterem…