A Thor Gym a Smart Sport Expon

Vasárnap lezajlott a Papp László Sportarénában rendezett nagyszabású Smart Sport Expo & Fitness Festival. Két szempontból is érdekeltek voltunk: Egyrészt a Thor Gym standjánál bemutató edzésekkel és kihívásokkal vártuk az érdeklődőket, másrészt a nagyszínpad mellett kiemelt helyen az IFBB Fitness Challenge is a mi szerevezésünkben került megrendezésre.

 

 

 

A Thor Gym standjánál már reggel 9-től nagyon sok érdeklődő sürgött: edzőink, Pasztucha Petra, Veszprémi Niki, Radics Dani és Pechál Peti képviselték a szakmaiságot és vezényelték az edzéseket. Jó hangulatban és lelkesen próbálták ki az érdeklődők a funkcionális edzések által kínált lehetőségeket. Edzőink pedig készséggel segítettek mindenkinek.

 

Az IFBB Fitness Challenge egy nemzetközi verseny és az a megtiszteltetés ért minket, a tavaly előtti remekül sikerült IFBB Világbajnokság után, hogy ennek a nívós eseménynek a szervezését ránk bízták, immáron másodjára.

 

 

Az esemény lebonyolításáért a felelős, edzőnk és a Magyar IFBB Funkcionális Fitnesz válogatottjáért felelős Nyárasdi Zsombor volt, akinek ezúton is köszönjük kifogástalan  és odaadó munkáját. Valamint külön köszönet Hosszú Szilárdnak az eszméletlen háttérmunkáért, valamint Bara Csabának, hogy folyamatosan számít a Thor szakmaiságára!

 

 

Nagy örömünkre számos THOR SE igazolt sportolónk és sok Thoros vendégünk is megmérettette magát, ráadásul sikeresen, pedig egy egészen erős nemzetközi mezőny állt össze:

 

 

Somogyi Gergely a férfi GOLD kategóriában 6., míg Tárnok Dávid a 7. helyen végzett. Mindkét atléta a THOR SE sportolója és az újbudai PredaThors megkerülhetetlen tagja. Ugyancsak ők kerültek a legjobbak közzé a SILVER kategóriában, ahol Somogyi Gergely a 4., míg Tárnok Dávid a 6. helyet csípte el a mezőnyben.

A hölgyek között Dobos Erzsébet a THOR SE sportolója, szintén a PredThors csapatát képviselve GOLD kategóriában a 6., míg SILVER mezőnyben a 4. helyet kaparintotta meg. Varjú Andrea pedig zuglói termünknek és Lakatos Zsolt edzőnek szerzett dicsőséget a SILVER kategóriában elért 5. helyezéssel.

 

 

 

Ezúton is gratulálunk nektek a remek teljesítményekhez!

Mert a Thor Gym, több mint egy edzőterem!